Hajmás Bálint

Nagyigmánd

Bálint angol tanári, tolmácsi, fordítói pályáját kissé elhagyva 2013-óta foglalkozik füstölt sertéshús termékek előállításával, családja segítségével neveli az állatokat, a feldolgozás során szintén családi receptek alapján fűszerez. Több éve minden élelmiszert maguknak termelnek, a disznók is gazdasági abrakot kapnak, szójamentesen. Először csak saját maguknak, majd barátoknak készítettek füstölt finomságokat, majd innen jött a piaci igény, belevágott a hivatalos gazdálkodásba. A szalámihoz és a kolbászhoz használt pirospaprikát is saját maga termeli, nagyrészt saját fokhagyma kerül a darálékba. Saját gyümölcsösük is van, 400 sárgabarack fával, ebben az irányban is tervezi a fejlesztést.

Nézet: Lista / Táblázat
Mutat:
Rendezés:
Füstölt húsos szalonna
2 200 Ft/kg
Füstölt kolbász (csemege)
Egy pár kolbász nagyjából 50-60 dkg.
2 000 Ft/kg
Füstölt kolbász (csípős)
Egy pár kolbász nagyjából 50-70 dkg.
2 000 Ft/kg
Füstölt sonka
2 200 Ft/kg
Házi húspástétom (20 dkg)
700 Ft/db
Töpörtyűkkrém (20 dkg)
750 Ft/db