A KISKOSÁR HELYSZÍNE:
Belvárosi Plébánia kertje, Esztergom, Deák F. u. 12.

IDŐPONTJA:
Minden csütörtökön 17:30-19:00-ig.

Nézet: Lista / Táblázat
Mutat:
Rendezés:
Termelő:
Füstölt húsos szalonna
Sós lében érlelt, hagyományos eljárással füstölt szalonna. Összetevők: sertés szalonna, só. Szavatossági idő: 1 hónap, 12-18 fokon tárolva.
4 500 Ft/kg
}
Füstölt kolbász, kb. 0,6kg/pár (csemege)
Összetevők: sertés apróhús, comb, lapocka, szalonna, fűszerek (őrölt csemege pirospaprika, fokhagyma, őrölt feketebors, őrölt kömény, só). Burkolóanyag: sertésbél. Szavatossági idő: 1 hónap, száraz, hűvös helyen 12-18 fok között tárolva.
4 000 Ft/kg
}
Füstölt kolbász, kb.0,6 kg/pár (csípős)
Összetevők: sertés apróhús, comb, lapocka, szalonna, fűszerek (csípős és csemege pirospaprika, fokhagyma, őrölt feketebors, őrölt kömény, só). Burkolóanyag: sertésbél. Szavatossági idő: 1 hónap, száraz, hűvös helyen 12-18 fok között tárolva.
4 000 Ft/kg
}
Füstölt sonka
Sós lében érlelt, hagyományos eljárással füstölt sonka. Összetevők: sertés comb, só. Szavatossági idő: 1 hónap, 12-18 fokon tárolva.
4 500 Ft/kg
}
Füstölt szalámi (csemege) kb. 50 dkg/rúd
Összetevők: sertés apróhús, comb, lapocka, szalonna, fűszerek (őrölt csemege pirospaprika, fokhagyma, őrölt feketebors, őrölt kömény, só). Burkolóanyag: sertésbél. Szavatossági idő: 1 hónap, száraz, hűvös helyen 12-18 fok között tárolva.
4 000 Ft/kg
}
Töpörtyűkrém (20 dkg)
Összetevők: töpörtyű, mustár, vöröshagyma, só, őrölt feketebors. Szavatossági idő: 1 hét, 4-7 fokon tárolva.
1 500 Ft/db
}
Zsír (0,5 kg)
900 Ft/db
}