HOGYAN MŰKÖDIK A BEVÁSÁRLÓ KÖZÖSSÉG?

  • a Kiskosárboltban való vásárláshoz először regisztrálnod kell
  • regisztráció után rendeld meg a kívánt termékeket
  • az első vásárlás ingyenes (megismerkedsz a termékekkel), utána félévente 1000 Ft. működési hozzájárulást kérünk. Olvasd el, miért fontos!
  • az aktuálisan megvásárolható termékek listáját minden héten kedden frissítjük és hírlevelet küldünk: emlékeztetőül hogy ne felejts el időben rendelni, és a legaktuálisabb információkról
  •  a rendelés leadása: hétfő éjfél. Kérjük, hogy tartsd be a rendelés leadási határidejét!
  • a rendelésedet csütörtökön az átadáson veheted át közvetlenül a termelőtől
  •  a rendelésedet átvételkor készpénzben tudod kifizetni a termelőnek
  • ha valamilyen oknál fogva időközben változás történik az életedben és nem tudsz az átadáskor eljönni a rendelésedért, mindenképp jelezd nekünk, találunk rá megoldást, hogyan jusson el hozzád.

Érdemes csatlakozni Facebook oldalunkhoz, ahol további információt, aktuális híreket találsz.

A RENDELÉS MENETE

ÁTVÉTELI HELYSZÍN, IDŐPONT

MIBEN MÁS, MINT EGY PIAC?

Minden termelőt meglátogatunk, mielőtt hozzánk bekerül, konkrétan megnézzük, hogyan folyik a termelés, van-e vegyszer használat és milyen, hogyan bánik az állatokkal. Tényleg kapirgál-e az a tyúk, milyen körülmények között élnek az állatok. Milyen tisztaságú az üzem, ahol a feldolgozott élelmiszer készül, (pl. füstölő, aszaló, stb). Evvel biztosítunk egyfajta garanciát, hogy a termények, amiket hozzánk elhoznak, magas minőségnek felelnek meg.

Előre meg tudod rendelni, amit vásárolni szeretnél, így nem ér olyan meglepetés, hogy későn érkeznél és elfogy, amit szerettél volna venni. A termelő nem adja oda másnak, amit rendeltél.

Mindig megengedi, hogy megkóstold a terméket, a gyümölcsöket, a kolbászt, a sajtból is szívesen vág egy szeletkét. Idény zöldséget-gyümölcsöt ehetsz, ami szintén garancia az egészséges élelmiszerre. Másrészt a termelő is azt a terméket fogyasztja, amit árusít, egy újabb garancia az egészégesebb élelmiszerre.

Visszaszoktat valami régire, figyelemre, tudatosságra: át kell gondold, előre megtervezni, mit szeretnél a család asztalára tenni.