Hámory Áron

Galagonya tanya - Esztergom

Áron három gyerekes édesapaként, vadgazda mérnökként és biológusként, a bankszektorból érkezett termelőink közé. Apró állatok tenyésztésével foglalkozik, a gazdaságban van fürj, nyúl, tyúk és kecske. 1,5 hektáron gazdálkodik, az állatok takarmányát is maga termeli, bérterületeken. Tyúkjainak a terepviszonyok adottságait kihasználva földbe vájt ólakat készített, meghagyva nekik a nagy kifutó területet. 70 fürj tojója naponta 60 tojással ajándékozza meg, Áron különleges recepteket is tud az elkészítésére, érdemes megkérdezni az átadáson!
Galagonya tanya

Nézet: Lista / Táblázat
Mutat:
Rendezés:
Fürjtojás fűszeres bundában (8 db)
Főzött, rántott fürjtojás. Összetevők: fürjtojás, liszt, zsemlemorzsa, só, fűszerek.  
490 Ft/db
Fürjtojás krém, frissítő (150g)
Összetevők: fürjtojás, tejföl, só, póréhagyma, petrezselyem, citrom,
650 Ft/db
Fürjtojás krém, lilahagymás (150g)
Összetevők: fürjtojás, tejföl, só, lilahagyma, fűszerek.
550 Ft/db
Fürjtojás, 15 db / doboz
Egy tojás súlya kb. 10 gramm, energiatartalma 15 kcal. Méretét és beltartalmát tekintve egy tyúktojás 4-5 darab fürjtojásnak felel meg, viszont a fürjtojásnak jóval nagyobb a vitaminértéke. Minimális koleszterintartalma miatt nyugodtan fogyasztható nyersen is. Helyesen tárolt sérülésmentes fürjtojás szobahőmérsékleten 1 hónapig, hűtőben akár 2 hónapig is tárolható.    
420 Ft/db
Nyúlhús pástétom (150 g)
Összetevők: nyúlhús, gomba (Csépai Brúnótól), lilahagyma, fokhagyma, só, fűszerek, mustár, rosé.
800 Ft/db
Nyúlmáj pástétom (150 g)
Összetevők: nyúlmáj, lila salottahagyma, fokhagyma, só, bors, mustár, pirospaprika, szerecsendió, vaj, rosé bor. A rendelésnél kérjük, vedd figyelembe, hogy csak akkor fogod tudni megkapni a pástétomot, ha van elég nyúlhús rendelés, vagyis csak a májpástétom készítése miatt nem fognak levágni nyulat.
900 Ft/db